Black Red White - opinie o meblach: sklep Bemowo WarszawaOpinie o meblach kuchennych Black Red White

Meble kuchenne BRW - opisnie. Właśnie - jakie są te meble. Użytkuję kuchnię BRW Sentima (styl klasyczny) od trzech lat i nie mam żadnych problemów więc śmiało polecam. BRW to także: Bawaria, Intarsio, werona, bolero, mark, saba, Wiktoria nowa, Ada , Zosia, Małgosia, Junior, Matri, Candy, Toyal, Sentima, Capital, Traffic, Extaza brw, Sen II, Dream, Harmonia, Fantazja Meble kuchenne BRW - opisnie. Właśnie - jakie są te meble. Użytkuję kuchnię BRW ...
Zobacz równieź

Komentarze, opinie, forum
  • stan 22-05-2009 g. 23:21:45
    adam 27-04-2009 g. 23:29:28 Nie rozumiem jak za taka kasę prawie 12 tys.zł robią takie kuchnie prawie po 2 latach wszystkie fronty -( MDF folia) sie odklejają A jak nam je montowali to przyszly w paczkach klapkach i kilku elementów brakło to przyslali po 2 tygodniach ..nigdy wiecej !!! ..moze cos wiecej na ten temat...mowisz o frontach...co to za fronty .?
  • dora 24-03-2008 g. 11:27:49
    Użytkuję meble traffic - wiśnia od ponad 6 lat. Ponieważ nie należę do grupy osób zamożnych - niestety- codziennie gotuję i dlatego intensywnie korzystam z tych mebli. Zapewniam wszystko jest ok. Fronty co do których miałam wątpliwości zostały szybko wymienione. Obecnie kończę swój wymarzony domek i zamierzam zamontować kuchnie z tej samej firmy
  • majk 07-01-2009 g. 14:34:05
    może jakiś adres lub telefon , gdyż jakość zdjęć jest różna
  • Anika 25-01-2009 g. 19:57:30
    Ja od 2,5 roku mam meble z linni modern line.Niestety jestem bardzo niezadowolona! Praktycznie wszystkie fronty(telesto) są do wymiany,gdyz zaczęła się odklejać okleina.Ponownych nie zamierzam kupować z BRW bo to strata pieniędzy.Być może akurat tylko te fronty są wadliwe lub byc może zła jakość okleiny i kleju.
  • Ula 12-02-2009 g. 11:19:42
    Ja wlasnie mam kuchnie z BRW-Traffic-absolutnie nie polecam-fronty sie poodklejaly-niektore juz po pol roku uzytkowania!-za nieduza kuchnie przed 5 laty zaplacilam ponad 5 tys.-w dziale reklamacji uslyszalam,ze moge zakupic nowe fronty,bo 5 lat uzytkowania to bardzo dlugi okres czasu....Nigdy wiecej zadnych mebli z BRW
  • adam 27-04-2009 g. 23:29:28
    Nie rozumiem jak za taka kasę prawie 12 tys.zł robią takie kuchnie prawie po 2 latach wszystkie fronty -( MDF folia) sie odklejają A jak nam je montowali to przyszly w paczkach klapkach i kilku elementów brakło to przyslali po 2 tygodniach ..nigdy wiecej !!!
  • ewa 05-08-2009 g. 14:16:28
    mam kuchnie z BRW i wszystkie objawy jak poprzednicy.Folia sie odkleja ,okleina przy szafkach odchodzi.Szkoda pieniędzy.
  • sober 28-10-2009 g. 13:12:28
    "Ja od 2,5 roku mam meble z linni modern line.Niestety jestem bardzo niezadowolona! Praktycznie wszystkie fronty(telesto) są do wymiany,gdyz zaczęła się odklejać okleina.Ponownych nie zamierzam kupować z BRW bo to strata pieniędzy.Być może akurat tylko te fronty są wadliwe lub byc może zła jakość okleiny i kleju. " Telesto miało wadliwy klej do pewnego momentu - zmieniono to po czarnej serii reklamacji na ten typ. U mnie na expozycji w sklepie też poleciały wszystkie fronty. W drugim moim salonie wsio jest już ok (meble z nowszej partii).
  • beata 04-12-2009 g. 14:03:12
    Meble fatalne: szafa, komoda łóżko i szafki nocne po kilku latach rozklejają się... Okleina z szafy odlazła całym płatem, na pozistałych meblach zaczyna odłazić w każdym miejscu. Termin gwarancji minął i trzeba zapłacić za okleinowanie. Nie polecam nikomu tych mebli!!!
  • joe 09-12-2009 g. 21:27:05
    Kupilem sofe w BRW w Bydgoszczy. Przyszla po 5 tygodniach, twarde siedzisko jak kamien, bez kompletu poduszek. 2 reklamacje ktore ciagnely sie przez 2 miesiace: twarde poduszki do siedzienia zostaly wymienione na te z ekspozycji a poduszki musialem odebrac z magazynu - nawet nikt sie nie pofatygowal aby je przyniesc na recepcje. Ogolnie na zalatwieniu tych spraw spedzilem z 10h lacznie i 5 razy kursowanie do sklepu. Jak mozecie to unikajcie tego sklepu!
  • Marych 10-02-2010 g. 19:44:03
    Odradzam ,tragedia bardzo słabe absolutnie nie nadaja sie dla dzieci tylko dla osob starszych ,kurze najlepiej scierac raz w m/c zeby nie zedrzec okleiny.Po rozpakowaniu w domu okazuje sie ze w paczkach sa uszkodzone płyty szok Polecam BFM warto zapłacic i miec na lataaaaa !!!
  • producent 21-02-2010 g. 12:32:44
    Tu nie chodzi o meble typu BRW czy innych tego typu firm które "łapią" klientów na niską cenę. Nie można spodziewać się dobrej jakości przy maksymalnie obniżonych kosztach(zawodzi wtedy serwis, niska jakość usługi montażowej, czy sam produkt). Na całość/jakość wpływają dobre materiały w najdrobniejszych szczegółach. Sam produkuję meble na zamówienie i jeżeli klient oczekuje ode mnie nierozsądnych rabatów, po prostu dziękuję za poświęcony czas i się żegnamy. Albo ma być Tanio, albo Dobrze. Tak to wygląda. Dziękuję i pozdrawiam.
  • Ania 25-03-2010 g. 20:35:28
    kupiłam sypialnie brw po 2 miesiacach mocowania sie pozrywały. Reklamacja nie uwzględniona :/ bok łóżka wspiera sie na książkach. po kolejnych kilku miesiącach kolejne mocowanie śrubek się pozrywały. Kolejne książki poszły w ruch. Meble do d..y, nie polecam nikomu
  • Robert 16-05-2010 g. 18:41:26
    Kupiłem meble w firmie PHU Anne w Libertowie. Mam problemy z porozumieniem się z właścicielem, który nie poczuwa się do obowiązku zakończenia pracy,oraz z oddaniem moich pięniędzy za mikrofalówkę zamówioną niezgodnie z wymiarami mebli. Twierdził on, że nie ma odpowiedniego modelu mikrofalówki, po czym bez najmniejszego wysiłku znalazłem tę mikrofalówkę w Internecie, którą musiałem zakupić na własną rękę. Nie polecam tej firmy!
  • azja 20-01-2011 g. 20:50:20
    Robert prosze o kontakt ze mną-pilne medicaldoc@wp.pl
  • Tragedia 23-08-2011 g. 11:06:09
    Meble kupione z montażem w emka MEBLE dystrybutora Black Red White. Lepiej zobaczyć niż się naciąć na coś takiego. www.imagebam.com/gallery/z72v7gjju9plb6d0jhrv4z3dsjgsaqsl
  • 05-09-2011 g. 16:12:37
    A ja mam odmienne zdanie od reszty .Mam meble z BRW system XXL od 12 lat i jest wszystko ok
  • monika 26-10-2011 g. 20:38:22
    Meble BRW to jakieś nieporozumienie, przywieźli nam meble, a właściwie wyrzucili na trawnik przed domem, bez wywierconych otworów pod uchwyty na frontach.No halo to chyba najważniejsza rzecz bo najbardziej widoczna.Jaka jest odpowiedź?Zrób se sam, albo zapłać i to uwaga 40 zł za transport pana z wiertarką i 5 zł za każdą dziurkę!!!Masz babo karę za to że nie dałaś nam zarobić przy skręcaniu mebli, a biorą tylko skromne 15% wartości mebli. Obsługa fatalna, przyjmujący reklamację już powiedział że i tak będzie odmowna. Moja noga tam więcej nie postanie!!!
  • Anka 02-01-2012 g. 00:47:26
    Czytam ze zdziwieniem...Kupiłam do pokoju młodzieżowego meble BRW Ringo z białymi frontami. Są super. Solidne,łatwe w pielęgnacji, odporne na zarysowania. Polecam
  • grażka 12-01-2012 g. 11:48:53
    Mam meble kuchenne do zabudowy Traffic 41 już 7 rok , gotuję codziennie , fronty sa jak nowe , zawiasy całe , prowadnice chodzą bez zarzutów . Dziwią mnie negatywne opinie ..... nie przesadzajcie .
  • p 25-02-2013 g. 15:39:30
    Kupno i użytkowanie to jedno a zupełnie inna sprawa to jakość obsługi klienta. Reklamacje rozpatrywane przez BRW potrafią trawać jakieś absurdalne terminy. W poniższym linku znajdziecie opis reklamcji, której wykonanie zajęło BRW prawie 4 miesiące: http://mancando.pl/brw-reklamacja-po-polsku/
  • ewa 30-07-2013 g. 15:43:32
    Nie polecam .Po 3 latach uzytkowania meble kuchenne do wymiany .Odkleja sie zle zgrzana folia .Kosztowaly ok 7 tysiecy zl .
Dodaj swój komentarz